Inred med vackra kuddar

· Kuddar
Author

Ett enkelt och väldigt uttrycksfullt sätt att ändra i sin inredning är att köpa nya kuddar. Kuddar är en inredningsdetalj som passar i stort sett i alla rum, som verkligen kan skapa ett tilltänkt och hemtrevligt intryck.

En kudde är den perfekta accessoaren för den som, med enkla medel, vill förändra sin inredning och förnya hemmet. Sätt några nya kuddfodral på kuddarna i soffan, och placera en kudde som en färgklick i fåtöljen så har du genast förnyat ditt vardagsrum med små medel. Du kan också flytta runt kuddarna mellan rummen och kombinera på andra sätt för att skapa en ny känsla och atmosfär.

Nya kuddfodral

Roskudde

Har du sedan tidigare många kuddar i ditt hem är det enkelt med förändring genom att köpa nya kuddfodral. Idag finns otroligt många olika kuddfodral att välja mellan, i olika material och utseende. Vilka kuddfodral du väljer kan avgöras både av i vilket rum kudden ska vara men också vilken stil du vill förmedla med den. Gillar du romantisk inredning och gärna väljer inredning i neutrala, ljusa toner har vi hittat en kudde på Fröken Fräken som är riktigt snygg. Det är en charmig kudde med sydda sidenrosor på. Denna kudde funkar lika bra att ha i vardagsrumssoffan som den funkar på överkastet i sovrummet.

Skaffa många kuddar

Man kan aldrig få för mycket av kuddar och genom att ha ett stort lager hemma är det enkelt att flytta dessa mellan olika rum, byta ut några kuddfodral och skapa en helt ny stil. Kuddar mjukar upp en stram inredning och gör kökssoffan mer inbjudande att sitta på. Att placera många kuddar på sängen är något som många snappat upp och i många inredningstidningar idag på sovrum finns det upp mot 8 kuddar placerade mot huvudgaveln på sängen. Har du ett gästrum som inte dagligen används är ett tips att ta sovkuddarna och stoppa i ett kuddfodral på sängen. Du behöver då bara köpa ett snyggt kuddfodral till kudden och får använda den som en inredningsdetalj, istället för att den ligger under överkastet. På Sköna Hem finns en artikel om hur du skapar hotellstilen i ditt sovrum, med många inspirationsbilder hur du med hjälp av kuddar kan skapa ett snyggt och stilfullt sovrum.