Sänggavlar för ditt drömsovrum

· Sovrum
Author

När man haft samma sovrumsinredning under en längre tid så kan det kännas som om man vill slänga ut allt och köpa nytt. Vad kan man göra med ett sovrum för att ändra karaktär på den? Att slänga ut möblerna är inte nödvändigtvis den bästa lösningen. Med textilier och kuddar kommer du långt. Färger, mönster och texturer kan ändra känslan i ett rum totalt. Du kan växla färg och textur efter vilken årstid det är. Trots det så når man en punkt när sängmöbeln känns tråkig eller gammal. Det är då du behöver en ny möbel.

SänggavelEtt tips som jag skulle ge när det gäller sovrumsmöbler är att en sänggavel kan göra allt för sovrummet. Vad har du för sänggavel nu? Visste du att du kan måttbeställa sänggavlar till din befintliga säng. Kolla denna sida för att få inspiration på sänggavlar. Fördelen är att du slipper leta runt efter sänggavlar i rätt storlek och sedan hitta en som ger ditt sovrum rätt känsla. Skulle du inte bara vilja ha en sänggavel så tillverkas även sängramar efter dina önskemål och mått. Vad sägs om en sängram och sänggavel som är klädd i vitt skinn med knappar. Hela sängen får en lyxig känsla och kommer att bli sovrummets pampigaste möbel.

Sänggavlarna tillverkas efter dina mått. Dom kan göras släta men också knappförsedda med vanliga knappar eller varför inte Swarovski kristaller. Som urval för material på sänggaveln har du ett stort urval av textilier, konstläder och skinn. Urvalen på material kommer från alla kända varumärken och är utvalda för att de uppfyller höga krav som också passar offentliga miljöer.

Nu när du vet om möjligheten att göra om i ditt sovrum och göra det efter din drömbild så är steget inte långt att rita upp din dröm sänggavel. Lycka till och hoppas att du tycker att tipset var bra.