Sista piffet i ditt hem

· Inredning, Kuddar, Textilier, Tips
Author

Kuddar i soffan

Om du hållit på ett tag med en renovering i hemmet så är det alltid roligt när du får börja inreda på nytt. Kanske det är så att du bytt ut en del gamla möbler mot något nytt och efter ett tag så är det de sista piffet i ditt hem för att allt ska bli klart.

Allt har sin charm och att få slutföra en inredning med nya textilier och kuddar i soffan är alltid något speciellt. Man kanske har hållit på ett tag och våndats fram och tillbaka hur man vill ha det och nu har man äntligen hittat den stil som passar både ditt hem och dig. Du känner dig nöjd när du lägger till den sista kudden i soffan och puffar till den.

Hemtextil är alltid något som tillför något i ett hem. Det kan annars kännas sterilt och kallt. En soffa kan ha ganska många kuddar och gärna någon pläd som man kan vira kring sig om man känner sig frusen. Även mattor och gardiner är viktiga i ett hem så man får en ombonad känsla. Gardiner är ju något som vi efter årstiderna byte ut.

Lämna inget åt slumpen utan var noga när du inreder ditt hem. Det är detaljerna som gör det och du har säker räknat ut allt i minsta detalj vad som ska vara där. Det finns mycket inspiration på nätet som du kan kolla på för att få det exakt som du vill. I slutändan så är det du som ska trivas i ditt hem och bestämma vad som ska finnas där.