Smarta inredningstips

· Inredning, Sovrum, Tips, Vardagsrum
Author

När man börjar om på ny kula, i ett nytt hem eller när man ska börja en ny resa i sitt liv, så vill man gärna att hela ens omgivning ska påverkas. Det går inte att påverka sina vänner och sin familj, men ens inredning kan man alltid leka med. 

Tänk på höjden

Var inte rädd för att hänga saker längre upp! Utnyttja en hög takhöjd genom att skapa smart förvaring däruppe. Har du lite lägre till tak kan du lura ögat genom att måla taket väldigt ljus och hänga tavlor lite högre upp än vanligt. Då dras ögat uppåt och det ser ut som vägarna är längre än de är.

Den röda tråden

Ha en röd tråd som går igenom hela hemmet. Använd en färg ganska mycket i ett rum och plocka upp den i detaljerna i ett annat rum. Låt ett material vara lite mer dominant såsom trä eller stål så det verkligen ser ut som alla rum hör ihop med varandra.

Övermöblera inte

Det är lätt att gå överstyr när man ska möblera. Man hittar så mycket fint som man vill ha och mycket fint att behålla. Men se till att inte övermöblera. Det kommer bara att se rörigt ut och vara mycket jobbigare att hålla städat för så fort minsta lilla sak ligger fel ser rummet rörigt ut.