Städhjälp utifrån?

· Tips
Author

Alla vill ha ett vackert och mysigt hem och vi lägger ner mycket tid och pengar för att få ett hem att trivas i. Mycket textilier ger en ombonad känsla och en braskamin är oslagbar för att höja mysnivån. Belysning är en annan viktig ingrediens då man vill skapa ett livsrum att trivas i.

Städhjälp

När familjen samlas i hemmet efter dagens arbete och kanske skolgång så vill man ju gärna koppla av och ha ett minimum av måsten och nödtvungna sysslor. Ett sådant måste är ofta städningen hemma i bostaden. Det är tungt att ta fram dammsugaren efter middagen. ”Nu igen”, känns det oftast som. Puh. Känner du så är det kanske dags att fundera på att ta hjälp med din städning.

Våra folkvalda har givit oss det smarta RUT-avdraget för att det ska bli billigare att köpa hjälp med hemstädning och andra hushållsnära tjänster. De seriösa städföretag som erbjuder hemstädning till med RUT-avdraget så det behöver du som kund inte tänka på. När du betalar fakturan är avdraget redan gjort.

Nu när våren står för dörren och den starka solen lyser på fönstren är det lätt att få fönsterputsångest. Ta då hjälp så att du blir av med den ångesten, ja, det är rena terapin! Och när våren kommer och sommaren står för dörren vill vi vara ute i solskenet och inte gå runt med en trasa inomhus hemma. Tänk vad skönt att få skriva på Facebook: ”Tack RUT för att jag fått städat hemma hos mig idag!”.