Det viktiga sovrummet

· Inredning, Sovrum, Tips
Author

Även fast vi sover för det mesta i sovrummet så är det viktigt att vi lägger ner lika mycket tid på den inredning vi vill ha i det rummet som något annat rum i vår bostad. Framförallt så kanske vi lägger mest pengar på en bra säng som vi ska sova i men det är minst lika viktigt med bra sängkläder och resterande inredning i våra sovrum.

Det mest centrala i ett sovrum är sängen, den bör placeras så man man inte får så mycket ljus från fönster och liknande. Alla är vi olika och vissa sover obehindrat även om det inte är mörklagt som andra måste. Har man ett stort sovrum så kan sängen med fördel så centralt i rummet. Se också till att använda sig av sköna sängkläder, man man med fördel beställa hem några lyxiga bäddset så man får njuta av dessa med jämna mellanrum.

En ”Walk In Closet” borde all få ha så man kan byta om till pyjamas eller vad man använder i ett angränsande rum. Det behöver inte vara någon stor yta som garderoben finns utan mer bara att man kan stänga dörren till detta rum. Är rummet riktigt stort så kanske man kan bygga något eget, här hittar du inspiration till detta. Bygg en stor sänggavel som nästan kan fungera som vägg till dig garderob.