Gör det enkelt för dig – byt kuddfodral

· Inredning, Kuddar
Author

Många gånger kanske det känns jobbigt att förnya sitt hem, men det behöver inte vara det. Något av det enklaste du kan göra är att byta kuddfodral. Nya kuddar i soffan, på sängen eller i myshörnan kan göra att du får ett helt nytt rum.

Blanda gärna olika kuddar

Det finns mycket att välja på; olika färger, material, storlekar och former. För att skapa mer liv i din soffa kan du gärna blanda lite olika typer av kuddar som står i stil till varandra. Ett bra tips är att hålla dig till samma färgskala. Det kan fort bli rörigt och spretigt om du väljer för många färger.

Byt kuddfodral ofta

Du kan skapa en förändring i ett rum bara genom att byta kuddar eller kuddfodral. Det är lätt att göra och tar inte lång tid. Du kan gärna byta kuddar för varje årstid. Ett exempel är att om du har blått tillsammans med vitt på sommaren kan du kanske byta till orange kombinerat med brunt när hösten kommer.

Är det hög tid att förnya ditt hem med lite nya kuddar kan du ta en titt på utbudet online och låta dig inspireras. Skall du göra större förändringar i hemmet? Starta då gärna med att läsa lite om trenderna för 2021.